Vitruvio breidt uit


Met veel enthousiasme laat ik weten dat diëtiste Joséphine Debruyne deel zal uitmaken van het Vitruvio team. Door een bijkomende opvolging doorheen jouw traject, word je begeleid naar een gezondere levenstijl.

Joséphine en ikzelf zullen nauw samenwerken om jouw persoonlijk doel te behalen.

Vraag gerust naar meer infomatie!

Over ons


Vitruvio Bodyshaping bestaat reeds 14 jaar en is dus een vaste waarde in Kortrijk. Vitruvio staat vooral voor een warme en persoonlijke aanpak, met steeds het doel op resultaat.

Annabel ontvangt u graag in een sfeervol pand die de nodige privacy biedt. Na een gratis en vrijblijvende proefbeurt kiest Annabel welke behandeling best bij uw noden en wensen past.


Een nieuw avontuur


Vitruvio is al bijna twaalf jaar een vaste waarde in Kortrijk. Zaakvoerster Annabel Cornette schrijft er met de verhuis van de Doorniksewijk naar de Koning Leopold I-straat een nieuw en veelbelovend hoofdstuk in het succesverhaal van de zaak. Het karaktervolle herenhuis ademt stijl en karakter uit.

De vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid zijn eveneens onmiskenbare troeven.
Wie deze zaak binnenstapt, weet meteen dat hij hier goed zit. Kortom, het ideale kader om de batterijen op te laden en je lichaam met de beste zorgen te omringen!

Met volle goesting


Annabel legt je in een ontspannen sfeer uit waar Vitruvio voor staat, welke doelen je kunt stellen en hoe je dit kunt bereiken. Haar deskundigheid en persoonlijke benadering schenken je meteen het nodige vertrouwen en ‘goesting’ om aan de slag te gaan!

Gelieve vooraf een afspraak te maken zodat een persoonlijke aanpak verzekerd is!Afslanken, huidverbetering en gewichtsverlies


Vitruvio beschikt over verschillende toestellen, behandelingen en voedingsmiddelen om een gericht resultaat te behalen. Ze worden steeds individueel en op maat van je wensen en mogelijkheden toegepast!